Barcelona

La ciudad de Barcelona ha sido la cuna y la madurez del Grupo Bilbao Berria, dónde se han nutrido del buen hacer y las tendencias gastronomicas sabiendose adaptar al momento y al mercado sin perder nunca su toque personal de calidad.

Bilbao Berria - LA CATEDRAL

Bilbao Berria La Catedral és un veritable plaer per tots els sentits. El concepte tradicional del "Finguer Food" més popular de la gastronomia d'Euskadi.
Des que entres al local i observes la gran varietat de color a les seves barres de pinxos, comences el joc gastronòmic de la selecció i la degustació.

Sense cap dubte, Bilbao Berria "La Catedral" és un dels màxims exponents del pinxo basc a Catalunya, per les seves creacions i la gran varietat. Però BB La Catedral no és tan sols pinxos, és també carta, són peixos de llotges biscaïnes i carn portada directament de Sondica, feta amb amor a les brases de carbó.

Bilbao Berria - L'ILLA DIAGONAL

És una fusió dels típics bars de Bilbao amb les clàssiques cerveseries de Barcelona en un entorn comercial molt actiu.
Aquest Bilbao Berria es converteix en un romanç de pau i calma després d'un dia atrafegat de feina o de compres.
Cuina sense interrupció, des de esmorzars, dinars, brunch, copes, berenars i sopars.
Un oasis de calma en un entorn financer.

WOK AND BAO

Wok and Bao es basa en la fusió de les influències tradicionals de l'Índia, Indonèsia, Tailàndia, Corea i el Japó amb sabors bàsics del mediterrani.

El Wok, el Bao i el Ramén són el fil conductor d'una cuina saborosa, saludable i nutritiva. És perfecte per menjar alguna cosa ràpida sense renunciar a la qualitat, la innovació i el sabor.