Be Social

Des del GBB donem suport a diferents causes socials per intentar millorar el món amb la nostra petita aportació.

Descobreix a qui ajudes apostant per nosaltres.

besocausa_cover.jpg

FUNDACIÓN WOP

La Fundació WOP organitza la Estropatada. I a Bilbao Berria i Beso Beach estem encantats de tenir l'oportunitat de participar-hi.

Es tracta d'una acció benèfica destinada a recaptar fons per a la divulgació i recerca de malalties neurodegeneratives a través de la fundació WOP. Amb la Estropatada 2016 ajudarem a millorar la qualitat de vida dels qui sofreixen aquestes patologies.

A través d'accions molt divertides on es convida a tothom a participar aconseguim crear consciència, divulgar la importància de conèixer aquestes malalties i ajudar a recaptar fons destinats a la fundació WOP.

Intentem fer d'aquesta societat un món millor on ajudar a qui ho necessita aportant totes les nostres ganes, il·lusió i originalitat!

posidonia-exterior.jpg

SAVE POSIDONIA PROJECT

"Save Posidonia Project" és un projecte que neix del desig del Consell Insular de l'illa de Formentera (Illes Balears) de promocionar el turisme sostenible i llançar un pla d'acció per recaptar fons que aniran destinats exclusivament a la conservació de les prades de Posidònia, que són autèntiques selves en miniatura en les quals gran quantitat d'espècies de totes les classes troben el lloc idoni per viure. La planta de posidònia (Posidònia oceànica) és una espècia endèmica del Mediterrani que encara que viu sota l'aigua no és una alga sinó una veritable planta amb arrel, tija i fulles i que té la capacitat de florir.

L'objectiu, coincidint amb l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, és conscienciar sobre la vital importància de la posidònia a Formentera en el present i sobretot per a les generacions futures. I amb aquest objectiu les institucions públiques i també les empreses privades, com a Petó Beach, ens hem marcat com a objectiu sensibilitzar i emprendre accions encaminades a la conservació d'una espècie bàsica en l'ecosistema de les Illes Balears. La qualitat de les aigües de Formentera són envejables per qualsevol destinació turística del món i pretenem protegir-les per a generacions esdevenidores.

En Beso Beach creiem fermament en aquesta iniciativa i dins del programa de responsabilitat corporativa "Dos petons per a dues causes" ens hem proposat fermament apadrinar aquesta acció. Per això, al llarg de tot l'any 2017 volem fomentar l'apadrinament de totes i cadascuna de les 76.500 hectàrees de posidònia que existeixen actualment al voltant de l'illa de Formentera. Un apadrinament del qual fem també partícips als nostres clients i amics afegint en els comptes de les seves taules un euro destinat a aquest projecte.

Dos petons per a dues causes

LOGO-tea1.jpg

APMIPTEA

Moltes famílies sofreixen TEA (Trastorn de l'Espectre Autista) a Formentera, un trastorn que afecta el desenvolupament social, cognitiu i comunicatiu de les persones. L'associació de Pau Mayan (APMIPTEA) fa possible la integració i la formació de persones que sofreixen aquest tipus de trastorn amb necessitats especials.

"Beso Beach" desitja que junts, locals i visitants, col·laborem en la millora de la qualitat de vida d'aquestes persones. En el nostre restaurant, en tendes de discos de tota Espanya i a través d'iTunes podran adquirir un meravellós doble CD els beneficis íntegres del qual van destinats a APMIPTEA, entitat de Formentera que treballa intensament en programes d'educació, rehabilitació i teràpies específiques per a persones amb trastorn de l'espectre autista.

Un petó per una causa.